Directie

​Mijn naam is Guus Braakhuis en ik ben de directeur van de school. Op maandag, dinsdagochtend en donderdag houd ik me bezig met mijn directiewerkzaamheden. Op die dagen ben ik aanspreekpunt voor alle schoolzaken. Op dinsdagmiddag en vrijdag om de week ben ik actief in groep 7 en op woensdagochtend in groep 4. Door nog steeds voor de klas te staan, blijf ik heel betrokken bij de dagelijkse schoolpraktijk. Ik vind persoonlijke betrokkenheid belangrijk en op een kleine school als de Bernardus streef ik er naar alle kinderen bij naam te kennen en ook te weten wie de ouders zijn. Dat maakt dat er korte lijnen zijn en dat kinderen zich prettig voelen op school. Ouders die overwegen hun kind op onze school te plaatsen zijn van harte uitgenodigd een kennismakingsafspraak te maken om meer te weten te komen over onze school. Ik sta u graag te woord. Mochten er zaken zijn die u met mij wil bespreken dan kunt u met mij een afspraak maken – bij voorkeur op mijn directiedagen – via tel nummer 035-538 3787 of per mail g.braakhuis@atscholen.nl.