Directie

​Mijn naam is Guus Braakhuis en sinds 1999 ben ik werkzaam op de KBS Bernardus. Eerst als leerkracht en adjunct-directeur maar inmiddels ben ik ook directeur van de school. Op dinsdag en vrijdag geef ik les in groep 8.Op maandag, woensdag en donderdag houd ik me bezig met mijn directiewerkzaamheden. Op die dagen ben ik aanspreekpunt voor alle schoolzaken. Door nog steeds voor de klas te staan, blijf ik heel betrokken bij de dagelijkse schoolpraktijk. Ik vind persoonlijke betrokkenheid belangrijk en op een kleine school als de Bernardus streef ik er naar alle kinderen bij naam te kennen en ook te weten wie de ouders zijn. Dat maakt dat er korte lijnen zijn en dat kinderen zich prettig voelen op school. Ouders die overwegen hun kind op onze school te plaatsen zijn van harte uitgenodigd een kennismakingsafspraak te maken om meer te weten te komen over onze school. Ik sta u graag te woord. Mochten er zaken zijn die u met mij wil bespreken dan kunt u met mij een afspraak maken – bij voorkeur op mijn directiedagen – via tel nummer 035-538 3787 of per mail g.braakhuis@kbsbernardus.nl.